Demokratie und Menschenrechte

www.stiftung-solarenergie.org/

Feasibility Study domestic Biogas

International Rivers - Ethiopian Dams

Wasserkraft - Äthiopiens Antwort zur Energieversorgung. Eine Zusammenfassung verschiedener Berichte zu den Gilgel Gibe Staudämmen im Omo-Tal und zum GERD.

Windpark Mekelle

Discussion Paper DIE - 2015: The Case of the Grand Ethiopian Renaissance Dam

Geologie & Paläontologie

Ethiopian Journal of Health Development

www.aerztezeitung.de/suchen/?sid=475811&query=garten

Malaria-Arznei aus dem Garten - Mehrere Hilfsprojekte in Afrika fördern den Anbau von Beifußkraut

Krieg-Konflikt-Frieden

Germany Trade and Invest (GTAI)

Afrika-Verein der deutschen Wirtschaft e.V.: aktuelle Kurznachrichten u.a. zu Äthiopien

Bertelsmann: Transformations-Index 2016 östl.- und südl. Afrika

Ethiopian Economics Association

Index of economic Freedom

Economic Outlook Ethiopia 2016

Ethiopia - Fiscal Guide 2015-2016 (KPMG)

ACCESS! For African Businesswomen in International Trade

UNCTAD: Investment Guide to Ethiopia (2004)

"GeldtransFAIR": Überweisung von Deutschland nach Äthiopien

GeldtransFAIR wurde von der Deutschen Gesellschaft für Technische Zusammenarbeit (GTZ) GmbH im Auftrag des Bundesministeriums für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) erstellt und macht die Konditionen für Geldüberweisungen von Migranten aus Deutschland in ihre Herkunftsländer transparenter zu machen.

2merkato: The biggest Ethiopian business portal

www.ethiomarket.com

Ethiopian Business Portal to promote the Ethiopian market: e-commerce, bids (tenders) on-line for the local Ethiopian market, Export- and Import-Companies and their products, Local Service, Ministry of Revenue, Ethiopian Custom Authority, Quality and Standards Authority of Ethiopia, Federal Inland Revenue Authority, Ethiopian Export Promotion Agency, Ethiopian Press Agency, Ethiopian Investment Commission, Ethiopian Privatization Agency, Public Enterprises Supervising Authority, Ethiopian Tourism Commission, Ethiopian Coffee Exporter's Association, etc.